Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Meester Juust

Juridische trainingen in de Achterhoek

Online trainingen voorzien op dit moment tijdelijk in een behoefte maar er gaat niets boven een fysiek samenzijn. Zeker als dit dicht bij huis wordt georganiseerd en dan ook nog eens met gelijkgestemde deelnemers.

Juust Advocaten & Mediators introduceert met trots: Meester Juust – juridische trainingen in de Achterhoek!!

Meester Juust gaat met ingang van komend voorjaar interactieve juridische trainingen verzorgen. Deze zijn in het bijzonder bedoeld voor ondernemingen die graag juridische kennis willen opdoen of deze kennis willen opfrissen in een markt die steeds verder ‘juridiseert’.

Juust heeft gespecialiseerde advocaten en juristen in huis die jou op een praktische en aansprekende manier kunnen voorzien van kennis en tips die je direct kunt toepassen in jouw organisatie. Meester Juust geeft jou een helder antwoord op jouw vragen, maar je krijgt veel meer dan dat!

Tijdens de trainingen op ons kantoor in Lichtenvoorde gaan we aan de slag met een stuk theorie maar vooral ook met vraagstukken uit de praktijk, waaronder misschien wel die van jou of jouw bedrijf. Deelnemers kunnen praktijkvragen en voorbeelden inbrengen. Veel interactie en een persoonlijke benadering in relatief kleine groepen staat voorop. Naast het opdoen van nuttige en bruikbare kennis en tips krijg je ook de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met medecursisten die in dezelfde regio werkzaam zijn. Iedere training wordt afgesloten met een lunch, waarbij de gelegenheid bestaat om te netwerken.

Lees meer