Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Onze vriendelijke tarieven

Wij werken efficiënt en geloven niet in verborgen kosten. Voor jou betekent dat de zekerheid van gunstige, transparante tarieven. Vergelijk ze gerust met wat je elders betaalt.

Onze uurtarieven per 1 oktober 2022

Advocaat (senior) € 239,00
Advocaat € 199,00
Advocaat familierecht € 199,00
Advocaat arbeidsrecht € 199,00
Mediator zakelijk € 239,00
Mediator familie € 199,00
Jurist € 150,00

Deze tarieven zijn exclusief btw en kunnen jaarlijks worden herzien. Voor sommige zaken is het praktisch om vooraf een vaste prijs af te spreken. Ook dat kan bij Juust. Wij rekenen hoe dan ook geen kantoorkosten.

Geen ‘no cure, no pay’

Van de Nederlandse Orde van Advocaten mogen wij niet werken op basis van no cure, no pay. Wel kunnen we afspraken met je maken over een lager uurtarief met een extra opslag wanneer jouw zaak een goede afloopt kent.

Speciaal incassotarief

Facturen incasseren? Wij doen het graag voor je; snel, daadkrachtig en deskundig. De kosten proberen we altijd te verhalen op de debiteur. Als dat lukt, kost ons werk jou per saldo helemaal niets. lees hier meer →

Rechtsbijstand? Kies gerust voor Juust

Rechtsbijstandsverzekeraars proberen zaken vaak onder te brengen bij kantoren waarmee zij (prijs)afspraken hebben. Maar jij bent niet verplicht daarin mee te gaan. Kies gerust voor Juust, dan stemmen wij het verder wel af met je verzekeraar. En gaat het om een zaak die al loopt? Dan kunnen wij je helpen aan een second opinion. Zo’n advies wordt meestal ook gewoon vergoed door je rechtsbijstandsverzekeraar.

Juust als huisadvocaat?

Voor jou als ondernemer kan het heel handig zijn om één vast adres te hebben voor al je juridische zaken. Die rol van huisadvocaat vervullen wij graag voor je, tegen aantrekkelijke speciale tarieven. Interesse? Neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Als je wilt, komen we ook graag eens vrijblijvend langs bij jouw bedrijf.