Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Advocaat Ruimtelijk bestuursrecht

Word je geconfronteerd met ingrijpende bouw- of vestigingsplannen bij jou in de buurt of met de aanleg van een nieuwe weg? En wil je daar iets tegen doen, alleen of samen met andere belanghebbenden?

Onze advocaat ruimtelijk bestuursrecht heeft de kennis en ervaring in huis om jouw belangen optimaal te behartigen. Hij is bekend met de wet- en regelgeving rondom bestuursrechtelijke procedures, bestemmingsplannen, bouwvergunningen en aanverwante regelgeving.

Je kunt denken aan de volgende scenario's

Tegenover ons verrijst een nieuwe fabriekshal. Ik vrees verstoring van de rust. Wat kan ik in dit stadium nog doen?
Er liggen plannen om bij ons in de buurt hoge windmolens te plaatsen. Kan ik dit tegenhouden en hoe vlieg ik het aan? En heb ik misschien recht op planschade?
Advocaat € 199,00 per uur

Dit uurtarief is exclusief btw en kan jaarlijks per 1 januari worden herzien. Voor sommige zaken is het praktisch om vooraf een vaste prijs af te spreken. Ook dat kan bij Juust. Wij rekenen hoe dan ook geen kantoorkosten. al onze vriendelijke tarieven →

Heldere antwoorden op juridische vragen. Bel met 0544 39 72 00 op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, of stuur een e-mail naar info@juustadvocaten.nl en ontvang een reactie binnen 1 werkdag.

Onze Ruimtelijk bestuursrecht advocaat