Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Advocaat handelsrecht en incassorecht

Waar zaken worden gedaan, worden afspraken soms niet nagekomen. Dat kan leiden tot inhoudelijke geschillen, maar ook tot onenigheid over facturen of zelfs wanbetaling. Wij hebben een advocaat handelsrecht die je helpt tot oplossingen te komen. En als het niet anders kan, zetten zij alles op alles om je openstaande facturen betaald te krijgen via incasso.

Een advocaat incassorecht biedt meer dan een incassobureau

Onze advocaat incassorecht mag bij de rechtbank procederen over vorderingen boven €25.000,-. Dat recht heeft een incassobureau niet. Als het komt tot beslaglegging, heb je sowieso een advocaat nodig. En wordt er verweer gevoerd, dan heeft onze incassoadvocaat de juridische kennis om daar met succes tegenin te gaan.

Speciaal incassotarief

In de meeste gevallen kosten onze incassodiensten jou niets, want de rekening gaat naar je debiteur. Zien we aankomen dat jouw debiteur gewoonweg niet kán betalen, dan zullen we je adviseren niet eens aan een incassotraject te beginnen. Gaan we in zo’n geval toch aan de slag en kunnen we inderdaad niet incasseren, dan betaal je een basisbedrag van € 75,00. Betwist jouw debiteur de vordering, dan wordt het een handelszaak en geldt het vriendelijkere tarief van de incassoadvocaat. PDF Incassotarieven 2019

Je kunt denken aan de volgende scenario’s

Ik heb artikelen geleverd gekregen die niet goed zijn en wil ze niet betalen. Wie helpt me?
Mijn klant beschuldigt mij van wanprestatie maar daar ben ik het niet mee eens. Wat nu?
Ik heb een klant die niet betaalt, ondanks meerdere herinneringen. Hoe krijg ik mijn geld?

Bekijk hier alvast onze vriendelijke tarieven.

Advocaat-stagiaire € 195,- per uur
Jurist € 165,- per uur

Dit uurtarief is exclusief btw en kan jaarlijks per 1 januari worden herzien. Voor sommige zaken is het praktisch om vooraf een vaste prijs af te spreken. Ook dat kan bij Juust. Wij rekenen hoe dan ook geen kantoorkosten. al onze vriendelijke tarieven →

Heldere antwoorden op juridische vragen. Bel met +31 544 39 72 00 op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, of stuur een e-mail naar info@juustadvocaten.nl en ontvang een reactie binnen 1 werkdag.