Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Advocaat huurrecht, burenrecht en vastgoedrecht

Het bouwen, (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan allerlei geschillen en andere problemen met zich meebrengen. Daar kun je wel een gespecialiseerde advocaat op het gebied van huurrecht en vastgoedrecht bij gebruiken. Wij hebben experts in huis die jou als verhuurder of verkoper kunnen bijstaan. Of die voor jouw woningbouwvereniging als vaste huisadvocaat kunnen optreden; wel zo makkelijk. Ben je juist een huurder of koper? Ook dan kunnen onze ervaren specialisten opkomen voor jouw belangen. Als eigenaar of huurder van een woning kun je ook tegen een geschil met de buren aanlopen. Onze advocaat burenrecht kan je daarbij helpen.

Je kunt denken aan de volgende scenario’s

Wie kan mij helpen een lastige huurder uit mijn pand te laten zetten?
Ik heb een woning gekocht en er mankeert van alles aan. Wat kan ik doen?
Ik heb als beheerder een geschil met een VvE over de jaarstukken. Hoe los ik dat op?
Wat kan ik doen tegen mijn buren die een deel van mijn perceel in gebruik hebben genomen?

Bekijk hier alvast onze vriendelijke tarieven.

Advocaat senior € 239,00 per uur
Advocaat € 199,00 per uur

Dit uurtarief is exclusief btw en kan jaarlijks worden herzien. Voor sommige zaken is het praktisch om vooraf een vaste prijs af te spreken. Ook dat kan bij Juust. Wij rekenen hoe dan ook geen kantoorkosten. al onze vriendelijke tarieven →

Heldere antwoorden op juridische vragen. Bel met 0544 39 72 00 op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, of stuur een e-mail naar info@juustadvocaten.nl en ontvang een reactie binnen 1 werkdag.

Onze huurrecht, burenrecht en vastgoedrecht advocaten