Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Advocaat familierecht

Het beëindigen van een huwelijk of andere relatie is al pijnlijk genoeg zonder geruzie over geld en kinderen. Onze familierecht advocaat helpt oplossingen te realiseren die goed zijn voor alle betrokkenen. Zij is een echte expert, aangesloten bij de specialisatievereniging vFAS. Bovendien heeft zij het inlevingsvermogen dat in zulke situaties zo belangrijk is en kan ze ook optreden als gecertificeerd mediator.

Gratis eerste gesprek

Wil je weten wat onze advocaat familierecht of scheidingsmediation voor je kan doen? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking (van ongeveer een half uur). Het verplicht je tot niets!

Je kunt denken aan de volgende scenario’s

Wat betekenen onze huwelijkse voorwaarden precies nu we gaan scheiden?
Ik wil dat de kinderen bij mij wonen nu we gescheiden zijn. Wat kan ik doen?
De financiële regeling bij onze scheiding gaat me mijn bedrijf kosten. Hoe red ik de zaak?

Bekijk hier alvast onze vriendelijke tarieven.

Advocaat € 199,00 per uur

Dit uurtarief is exclusief btw en kan jaarlijks worden herzien. Voor sommige zaken is het praktisch om vooraf een vaste prijs af te spreken. Ook dat kan bij Juust. Wij rekenen hoe dan ook geen kantoorkosten. al onze vriendelijke tarieven →

Heldere antwoorden op juridische vragen. Bel met 0544 39 72 00 op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, of stuur een e-mail naar info@juustadvocaten.nl en ontvang een reactie binnen 1 werkdag.