Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Advocaat faillissementsrecht

Niet alleen in slechte economische tijden maar ook daarbuiten kunnen ondernemingen in moeilijkheden raken. Juust heeft ruime ervaring op het gebied van insolventies en heeft twee ervaren experts in huis. Zij zijn allebei lid van de specialisatievereniging INSOLAD en worden regelmatig door de Rechtbank Gelderland benoemd tot curator. Zij kunnen je op maat adviseren over de mogelijkheden van herstructurering en sanering van schulden, zoals het aanbieden van een buitengerechtelijk crediteurenakkoord of een WHOA akkoord. Of jou adviseren over het aanvragen van een faillissement of over een een discussie met de curator.

Je kunt denken aan de volgende scenario's

Wij kunnen niet meer aan onze verplichtingen voldoen en overwegen het faillissement aan te vragen. Is dat verstandig? Wat zijn de risico's? Zijn er andere uitwegen?
Ik ben leverancier en de curator houdt de door mij geleverde maar nog niet betaalde zaken vast. Wat kan ik daar aan doen?
Ik ben bestuurder van een failliete B.V. en de curator heeft mij aansprakelijk gesteld. Hoe moet ik reageren?

Bekijk hier alvast onze vriendelijke tarieven.

Advocaat senior € 239,00 per uur

Dit uurtarief is exclusief btw en kan jaarlijks worden herzien. Voor sommige zaken is het praktisch om vooraf een vaste prijs af te spreken. Ook dat kan bij Juust. Wij rekenen hoe dan ook geen kantoorkosten. al onze vriendelijke tarieven →

Heldere antwoorden op juridische vragen. Bel met 0544 39 72 00 op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, of stuur een e-mail naar info@juustadvocaten.nl en ontvang een reactie binnen 1 werkdag.