Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Advocaat bouwrecht

Ben je aannemer of opdrachtgever en wil je juridisch advies over een bouwproject? Of procesbijstand in een zaak bij de Rechtbank of Raad van Arbitrage voor de Bouw? Onze advocaten bouwrecht hebben de kennis en ervaring in huis om jouw belangen optimaal te behartigen. Zij zijn bekend met contractvorming en alle wet- en regelgeving rondom aanneming van werk (Burgerlijk Wetboek, UAV, AVA, etc.).

Je kunt denken aan de volgende scenario's

Ik ben aannemer en de opdrachtgever houdt de laatste termijn(en) in omdat hij ontevreden is over de kwaliteit van het werk. Wat kan ik doen?
Ik ben aannemer en heb een discussie met de opdrachtgever over te late oplevering. Ik wil graag weten wat onze rechtspositie is
Ik ben opdrachtgever en de aannemer heeft mij een contract voorgeschoteld. Kan ik deze zomaar tekenen? Wat zijn de risico's?

Bekijk hier alvast onze vriendelijke tarieven.

Advocaat senior € 239,00 per uur
Advocaat € 199,00 per uur

Dit uurtarief is exclusief btw en kan jaarlijks worden herzien. Voor sommige zaken is het praktisch om vooraf een vaste prijs af te spreken. Ook dat kan bij Juust. Wij rekenen hoe dan ook geen kantoorkosten. al onze vriendelijke tarieven →

Heldere antwoorden op juridische vragen. Bel met 0544 39 72 00 op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, of stuur een e-mail naar info@juustadvocaten.nl en ontvang een reactie binnen 1 werkdag.