Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Familiemediation

Conflicten tussen (ex-)partners rond een scheiding kunnen flink uit de hand lopen, alleen al door de emoties die er spelen. In zulke situaties kan mediation hét middel zijn om toch samen tot oplossingen te komen. Onze MfN-gecerticifeerde familiemediator helpt jullie ‘on speaking terms’ te blijven en met wederzijds respect uit elkaar te gaan. Daarbij houd je zelf de regie over wat je afspreekt. En ten opzichte van een gang naar de rechtbank bespaar je nog heel wat kosten ook.

Gratis eerste echtscheidingsgesprek

Overweeg je te gaan scheiden? Wil je weten wat onze familiemediator voor je kan doen en of jullie samen een klik hebben? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking (van ongeveer een half uur). We kunnen dan ook alvast globaal kijken naar zaken als het ouderschapsplan, de omgangsregeling, de alimentatie en de boedelverdeling. En het verplicht je tot niets!

Je kunt denken aan de volgende scenario’s

Ik vind dat ik de kinderen vaker moet kunnen zien. Hoe krijg ik mijn ex zover?
Mijn ex weigert mij de alimentatie te betalen waar ik recht op heb. Hoe lossen we dat op?
Wij zijn al lang gescheiden en willen nieuwe afspraken maken over het ouderschap. Hoe pakken we dat aan?

Bekijk hier alvast onze vriendelijke tarieven.

Familiemediation € 189,- per uur

Dit uurtarief is exclusief btw en kan jaarlijks per 1 januari worden herzien. Voor sommige zaken is het praktisch om vooraf een vaste prijs af te spreken. Ook dat kan bij Juust. Wij rekenen hoe dan ook geen kantoorkosten. al onze vriendelijke tarieven →

Heldere antwoorden op juridische vragen. Bel met 0544 39 72 00 op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, of stuur een e-mail naar info@juustadvocaten.nl en ontvang een reactie binnen 1 werkdag.

Onze expert op het gebied van familiemediation