Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Familiemediator

Wat is familie mediation?

Familiemediation is mediation op het gebied van familierecht, zoals scheidingsmediator voor echtscheidingen, ontbinding geregistreerd partnerschap, beëindiging samenwoning, regelingen over kinderen, alimentatie, verdelingen etc.

Scheidingsmediation is dus een vorm van familie mediation. Bij Juust Advocaten & Mediators te Lichtenvoorde is Mieke Mulder werkzaam als vFAS-familiemediator en als vFAS-familie advocaat.

De vFAS-advocaat-scheidingsmediator

De vFAS-advocaat-scheidingsmediator is een familiemediator, die jullie niet alleen begeleidt bij het maken van afspraken over de gevolgen van jullie scheiding, maar die jullie ook van juridische informatie voorziet en, indien van toepassing, de procedure afwikkelt.

Een vFAS-advocaat-scheidingsmediator neemt jullie belangen als uitgangspunt en stelt de belangen van jullie kinderen centraal in aangelegenheden die hen betreffen.

Een vFAS-advocaat-scheidingsmediator zal voor aanvang van de mediation een mediationovereenkomst met jullie bespreken alsmede de gedragsregels. Nadat jullie de mediationovereenkomst hebben getekend kan de familiemediation beginnen.

Familiemediator Mieke Mulder

Mieke Mulder is vFas advocaat en familiemediator bij Juust Advocaten en Mediators. Zij kan jullie helpen als jullie overwegen via familie mediation uit elkaar te gaan. Mieke is gespecialiseerd in familierecht, waaronder de beëindiging van relaties en heeft vele jaren ervaring als advocaat en ook als mediator.

Zij kan jullie informeren over familiemediation en de kosten hiervan . Maak een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek en verneem wat de voordelen van mediation kunnen zijn. Ook kun je Mieke mailen of bellen, ze staat je graag te woord!

Je kunt denken aan de volgende scenario’s

Ik vind dat ik de kinderen vaker moet kunnen zien. Hoe krijg ik mijn ex zover?
Mijn ex weigert mij de alimentatie te betalen waar ik recht op heb. Hoe lossen we dat op?
Wij zijn al lang gescheiden en willen nieuwe afspraken maken over het ouderschap. Hoe pakken we dat aan?

Bekijk hier alvast onze vriendelijke tarieven.

Familiemediation € 199,00 per uur

Dit uurtarief is exclusief btw en kan jaarlijks worden herzien. Voor sommige zaken is het praktisch om vooraf een vaste prijs af te spreken. Ook dat kan bij Juust. Wij rekenen hoe dan ook geen kantoorkosten. al onze vriendelijke tarieven →

Heldere antwoorden op juridische vragen. Bel met 0544 39 72 00 op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, of stuur een e-mail naar info@juustadvocaten.nl en ontvang een reactie binnen 1 werkdag.

Onze expert op het gebied van familiemediation