Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Mediation: samen naar een oplossing die werkt

Heb jij als ondernemer een geschil met bijvoorbeeld een leverancier, medewerker of compagnon? Dan kun je naar de rechtbank stappen. Zit je als particulier in een echtscheiding waar je samen met je partner niet uitkomt?

Dan kun je allebei een eigen advocaat nemen en het gevecht aangaan. Maar in beide gevallen bestaat het risico dat je een langdurig en kostbaar traject ingaat. Daarom kiezen steeds meer mensen voor mediation.

En wij kunnen je gecertificeerde mediators aanbieden, voor zowel zakelijke als privégeschillen met zakelijke mediation en familimediation. Zij gaan voor een oplossing waar alle betrokkenen mee verder kunnen, zonder hoge proceskosten en zonder blijvende rancune. Een door alle partijen gedragen oplossing. Dat is het mooie van geslaagde mediation.

Meer informatie? Bekijk het filmpje over mediation of download de folder van MfN.

Heldere antwoorden op juridische vragen

Of je nu ondernemer bent of particulier, wij gaan voor jouw belang. Bel met +31 544 39 72 00 op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, of stuur een e-mail naar info@juustadvocaten.nl en ontvang een reactie binnen 1 werkdag.

JUIST. DAAROM. JUUST.

Certificaten