Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Juust Incasso

Zo eenvoudig werkt het!

Waar zaken worden gedaan, worden ook afspraken niet nagekomen. Dat kan leiden tot inhoudelijke discussies en zelfs tot onbetaalde facturen. Wij hebben een vaste incassomedewerker, een advocaat en een jurist die jou helpen om jouw vordering te incasseren. Zo nodig via de rechter. Maar wel altijd op basis van een eerlijk advies. Want als een incassotraject meer gaat kosten dan het oplevert dan waarschuwen wij hiervoor en adviseren wij soms om een schikking te treffen.

Een incassoadvocaat biedt meer dan een incassobureau

Onze incassoadvocaat mag bij de rechtbank procederen over vorderingen boven € 25.000,00. Dat recht heeft een incassobureau niet. En als het komt tot beslaglegging, dan heb je sowieso een advocaat nodig. En wordt er verweer gevoerd, dan heeft onze incassoadvocaat ook de juiste juridische kennis en ervaring om jouw belangen te behartigen. Ook dit is een groot verschil met de meeste incassobureau’s.

Speciaal incassotarief

In de meeste gevallen kosten onze incassodiensten jou niets, want de rekening gaat naar je debiteur. Zien we aankomen dat jouw debiteur gewoonweg niet kán betalen, dan zullen we je adviseren niet eens aan een incassotraject te beginnen. Gaan we in zo’n geval toch aan de slag en kunnen we inderdaad niet incasseren, dan betaal je een basisbedrag van € 75,00. Betwist jouw debiteur de vordering, dan wordt het een ‘gewone’ handelszaak en geldt het vriendelijkere tarief van de incassoadvocaat.

Klik hier voor onze incassotarieven PDF Incassotarieven

Heldere antwoorden op juridische vragen. Bel met 0544 397 200 op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, of stuur een e-mail naar info@juustadvocaten.nl en ontvang een reactie binnen 1 werkdag.

Incasso's

Voor een snelle en adequate incasso van uw onbetaalde facturen bij Nederlandse debiteuren? Neem contact op met onze incassospecialisten!