Bij ons kun je altijd terecht voor heldere antwoorden op juridische vragen!

Werkstudent (WO-rechten) in de Achterhoek? Juust zoekt jou!

Juust Advocaten & Mediators in Lichtenvoorde is een ondernemersgerichte advocatenpraktijk. Er werken vier advocaten (Mieke, Eef, Niek en Yetis) en drie ondersteuners (Nicole, Monique en Monique). Een hoge kwaliteit en een gemoedelijke Achterhoekse sfeer gaan bij ons hand in hand.

Wij zijn op zoek naar juridisch talent met affiniteit met onze regio. Studeer jij binnen nu en één of twee jaar af op het gebied van het ondernemingsrecht/faillissementsrecht en/of het arbeidsrecht en/of het verbintenissenrecht? Ben je gemotiveerd om alvast praktijkervaring op te doen in de advocatuur? En lijkt het je leuk om naast jouw studie Rechtsgeleerdheid als werkstudent onderdeel uit te maken van ons enthousiaste team? Dan zoekt Juust jou! Aarzel niet en meld je direct aan via eef@juustadvocaten.nl. Dit kan tot 15 november a.s. Daarna maken wij een selectie en hoor je weer van ons.

De beoogde stageperiode is bij voorkeur zes maanden (eerste half jaar 2023) gedurende één (vaste) dag per week. Een afwijkende periode en/of invulling is bespreekbaar. Ook zullen wij zorgen voor een passende stagevergoeding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen of appen met Eef Steentjes (06-20411628).